Danes je 21.6.2021

Naročilnica - Spletni seminar - On-line seminar
Pravilnik o popisu - javni zavodi PLUS povračila stroškov prevoza na delo in iz dela

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 17. 06. 2021

Čas: 10.00 - 11.30

Število razpoložljivih mest: 5

Cena: 89,00 EUR + DDV

Vsebina:

Pravilnik o popisu je podlaga za izvedbo popisa sredstev in obveznosti. Določa postopke, dokumentacijo, sestavo komisij, tehnike ugotavljanja stanj sredstev in obveznosti in obliko poročila o popisu.

V uvodu bomo na kratko povzeli zakonodajo in bistvena področja in v nadaljevanju podrobneje na praktičnem primeru preučili določbe osnutka Pravilnika za določene uporabnike, ki ga prejmete v nadaljnjo obdelavo.

Ker je aktualna tematika tudi povračilo stroškov prevoza na delo in iz dela, bomo na kratko pogledali še, kaj se je spremenilo na tem področju v letošnjem letu.


Predavatelji:

Fenja Borštnar,dipl. ekonomistka in strokovnjakinja s področja računovodstva. Z računovodstvom se ukvarja že več kot 20 let, od tega 15 let samostojno kot vodja lastnega računovodskega servisa. Je redna zunanja sodelavka na javnem zavodu Cene Štupar, občasno predava in vodi delavnice tudi na Obrtni zbornici Slovenije, Zvezi svobodnih sindikatov in v različnih podjetjih. Z založbo Verlag Dashöfer sodeluje pri pripravi seminarjev, video seminarjev, klepetalnic in strokovnih vsebin s področja knjigovodenja in računovodenja.